Feliz Novia Brides

Lees hier de paservaringen van onze bruiden

152
Feliz Novia bride

Noël van Nieff

Op korte termijn had ik een jurk nodig, ook zaten we midden in de lockdown.. Deze meiden hebben mij uit de brand geholpen om op super korte termijn een thuisafspraak te plannen! Zo'n leuke ervaring, namen ongeveer de hele winkel aan voorraad mee naar mijn huis, deze ervaring aan huis maakte ze enorm speciaal & misschien wel veel persoonlijker! Na het passen van jurk drie (!) was ik er uit! Super lieve, spontane, jonge/frisse meiden die weten wat ze doen en heerlijk de tijd met je nemen!

 

Fotograaf: De grote dag 

Trouwjurk: Randy Fenoli 

Feliz Novia bride

Marleen Fluit

Feliz Novia is een prachtige bruidswinkel. Hanneke en Sabrine zorgen ervoor dat je als bruid echt kunt stralen en maken er voor alle betrokkenen een feestelijke dag van. Ze zijn beiden enthousiast, luisteren naar je wensen en geven goed advies. Ik ben blij dat ik op korte termijn terecht kon om mijn droomjurk te vinden. Een super mooie ervaring!

 

Trouwjurk: Modeca

5
4
Feliz Novia bride

Kay Atkins

Dear Hanneke and Sabrine,

On 21.07.22, I married my dream partner, wearing my dream dress!

The service my now official Sister in Law and I received in your beautiful shop was so special, and we will cherish those memories for a lifetime.

I received so many compliments about the dress, and I couldn't convey to people just how amazing both of you were - for that, I thank you so much!

I hope we'll meet again soon 😁

I've attached a few images of the day for you both.

Sending you warm wishes and hugs,

 

Trouwjurk: Libelle 

Feliz Novia bride

Nynke van Dijk

Een van het mooiste van het regelen van je bruiloft is het uitzoeken van de jurk! Wat was dit een feestje. Lieve dames, heel veel mogen passen, alle tijd van de wereld, kundig. Prachtige zaak. Een aanrader!

 

Fotograaf: The Wedding couple 

Trouwjurk: Modeca

Socialmedia Post
Socialmedia Post (2)
Feliz Novia bride

Martha Buit

Op 17 december 2021 heb ik bij Hanneke en Sabrine mijn trouwjurk uitgezocht. Een voor mij zeer emotioneel moment, omdat toen al bekend was dat een naast familielid zeer spoedig zou komen te overlijden. Een afspraak was snel gemaakt, en ik en mijn gezelschap hadden de hele (prachtig ingerichte) zaak voor onszelf. Hanneke heeft mij professioneel begeleid met het passen van jurken, waarbij gold: 'Niets is te gek. Pas zoveel jurken als je wilt, zo vaak als je wilt.' Daarnaast zag ik op de site van Feliz Novia dat Sabrine van huis uit trouwfotografe is. Op mijn verzoek heeft zij prachtige, onmisbare foto's gemaakt die later aan het trouwboek zullen worden toegevoegd. In deze zware periode hebben ik en mijn gezelschap een mooie, perfect verzorgde dag beleefd. Uiteindelijk leverde mij dit ook een prachtige jurk op. Uit de gehele collectie hippe, frisse jurken werd één jurk unaniem als mooiste bestempeld. Ik kan niet wachten tot ik bij de coupeuse de jurk weer mag passen. Veel dank Hanneke en Sabrine! Ik raad Feliz Novia van harte aan!

 

Fotograaf: Fardo Dopstra 

Trouwjurk: Modeca

Feliz Novia bride

Moniek Amico

Nogmaals enorm bedankt voor jullie hulp en expertise! Wat ben ik blij met mijn jurk 🥰🥰

 

Trouwjurk: Randy Fenoli 

Kopie Van Socialmedia Post (1) (1)
Kopie Van Socialmedia Post (2)
Feliz Novia bride

Martine Hartlief

2 hele leuke meiden die mij geholpen hebben om mij in mijn droom jurk te krijgen. Hele mooie zaak, netjes, schoon, sfeervol.

 

Fotograaf: Gera fotografie 

Trouwjurk: Le Pappilon by Modeca 

Feliz Novia bride

Tamara Witteveen

Ik heb een hele fijne pasmiddag gehad bij Feliz Novia. Je wordt hartelijk ontvangen door Hanneke en Sabrine en dan kan het uitzoeken beginnen. Mijn gasten hebben genoten van de highwine (aanrader) en ondertussen liep ik over de catwalk in de prachtigste jurken. Ook voor dames met een maatje meer is er volop keuze. Het maakt niet uit of je maatje 36 of 48 hebt. Je voelt je helemaal welkom en op en top vrouw.

 

Fotograaf: Joris Brouwer Photography 

Trouwjurk: Modeca

Socialmedia Post (3)
5 (1)
Feliz Novia bride

Mariska de Lange

We hebben echt zo'n fantastische dag gehad. Bedankt voor jullie prachtige jurk en super service! 

 

Trouwjurk: Herve Paris 

Feliz Novia bride

Kayleigh Werner

Toevallig kwam ik via internet op Feliz Novia. Ik las dat ze toen nog maar 8 maanden open waren. Superleuk zo'n jonge onderneming, dus gelijk een afspraak gemaakt. Wat was dit een mooie belevenis! Deze lieve dames zorgen ervoor dat alles in de puntjes wordt geregeld. Bij jurk 3 was het al raak. Dit werd mijn trouwjurk! Wat ik heel erg fijn vond, is dat ze de tijd nemen voor je. Je voelt je echt speciaal met jurken passen en ze geven je heel goed advies. En de plank met de zoete verleidingen is echt aan te raden :) Ik heb echt een super bruiloft en super trouwjurk gehad dankzij Feliz Novia❤

 

Trouwjurk: Modeca

Socialmedia Post (1) (2)
Socialmedia Post (2) (1)
Feliz Novia bride

Esther Hazelzet

Feliz Novia is een enorme aanrader om heen te gaan om je perfecte jurk te vinden! Half januari had ik een pasafspraak bij Feliz Novia. Mijn bruidsjurk zoeken, iets waar ik stiekem van kleins af aan al van droom. De winkel is een plaatje om te zien en door heen te lopen. Fijn ruim opgezet en veel keuze in diverse soorten jurken! Erg fijn als je nog niet precies weet wat je zou willen! Daarnaast zijn Hanneke en Sabrine super en staan altijd voor je klaar. Tijdens het passen een fijne ervaring gehad. Ze willen alles voor je doen en denken goed mee! Maar ook de communicatie daaromheen is prettig. Je kan altijd contact met hen opnemen en geven het gevoel dat je speciaal bent. Ik zou iedereen aanraden om daar heen te gaan als je op zoek bent naar jouw bruidsjurk!

 

Fotograaf: Anouk Wubs 

Trouwjurk: Modeca

Feliz Novia bride

Wendy Pijlman

Hanneke en Sabrine zijn 2 leuke dames die je gelijk op je gemak stellen. Ze dachten goed mee en zijn erg enthousiast! Wij hadden de winkel voor ons zelf dus alle tijd. Ik heb veel ( verschillende) jurken mogen passen en mijn droom jurk gevonden! Het is een hele mooie zaak met een leuke sfeer. Ik kan niets anders dan aanraden om bij ze langs te gaan en het zelf te ervaren.

 

Trouwjurk: Herve Paris

Socialmedia Post (2) (1) (2)