Over ons

Lees meer over ons

216086823 118053657196847 528790797896436216 N
Co-founder

Sabrine Reitsema Elgers

 

Een droom die uit komt! Samen met Hanneke Hazenberg een eigen winkel starten. Een winkel gevuld met onze passie, namelijk bruiloften!

Ik ben Sabrine Reitsema-Elgers, 29 jaar, 9 jaar samen met mijn man en samen zijn wij ouders van 3 dochters. 

Ik ben opgegroeid in Krimpen aan den IJssel en liep als klein meisje vaak langs een bruidsmodewinkel in Rotterdam. Met grote twinkelende ogen stond ik al het moois te bekijken! 

Ik heb in de kinderopvang en in de zorg gewerkt, toch gaf mij dit niet de voldoening die ik zocht. Tijdens mijn laatste zwangerschap heb ik besloten het roer om te gooien. Ik ben van mijn hobby mijn werk gaan maken, en zo mijn eigen fotografie bedrijf gestart. Ik fotografeer voornamelijk bruiloften. Iets wat mij ontzettend gelukkig maakt! Er wordt vaak tegen mij gezegd, jij ademt bruiloften!

Zo ben ik ook de bruidsmode ingerold en heb ik Hanneke leren kennen. Binnen een korte tijd zijn wij naar elkaar gegroeid en delen we samen een hele grote passie... BRUILOFTEN!

Daarom is het openen van Feliz Novia mij helemaal op het lijf geschreven. Een Weddingplanner (Hanneke), Fotograaf (ik dus) en trouwjurken in 1 winkel... Hoe veel meer bruiloft kun je vinden onder 1 dak?

Co-founder

HannekeHazenberg

 

Hallo lieve (toekomstige) bruidsparen, volgers, geïnteresseerden of vrienden.

Voor degenen die mij nog niet zo goed kennen, stel ik mij graag aan jullie voor: mijn naam is Hanneke Hazenberg en ik ben mede-eigenaar van Feliz Novia samen met Sabrine Reitsema-Elgers. Daarnaast ben ik een weddingplanner.

Ik ben opgeleid bij Weddingplanners International. Daar heb ik alles geleerd wat ik moet weten om iedere bruid de mooiste dag van haar leven te bezorgen.

Voor mij is dit werk het allermooiste dat er bestaat. Het gaat namelijk nooit vervelen. Denk alleen al aan hét moment wanneer een bruid háár jurk heeft gevonden. Dit is niet zomaar een moment. Het is iets waar ze waarschijnlijk al haar hele leven naar uitkijkt.

Ik neem jullie graag mee in de wondere wereld van bruiloften. Want als je het mij vraagt, is dat de mooiste wereld die er bestaat. Een wereld met in de kern alleen maar liefde.

Droom met mij mee en vier samen met mij de liefde! 🤍

217436932 119971430338403 6449890785090266921 N
Ontdek

Neem een kijkje

In de winkel

Feliz Novia Bruidsmode Groningen 5 Feliz Novia Bruidsmode Groningen 7