Over ons

Lees meer over ons

Feliz Novia Zuidhorn 40
Onze droom

Bruidsmode met een belevenis

 

Wij leerden elkaar kennen bij een andere bruidsmodezaak, waar wij heel fijn samen werkten.

Het ontstaan van Feliz Novia begon daar, in het klein: een samenwerking als weddingplanner (Hanneke) en fotografe (Sabrine). 

In de gesprekken die volgden groeide dit idee uit tot een groots plan: een eigen winkel! Daar helpen wij bruiden vanaf het begin. Van de jurk - compleet met alle denkbare accessoires - tot de trouwkaarten en prachtige bloemstukken.

Ervaar onze creativiteit en expertise zelf in onze winkel in Groningen. Voel je welkom bij Feliz Novia.

Mede-eigenaar

Hanneke Hazenberg

Ik stel mij graag aan jullie voor: mijn naam is Hanneke Hazenberg en ik ben mede-eigenaar van Feliz Novia samen met Sabrine. Daarnaast ben ik een weddingplanner.

Ik ben opgeleid bij Weddingplanners International. Daar heb ik alles geleerd wat ik moet weten om iedere bruid de mooiste dag van haar leven te bezorgen.

Voor mij is dit werk het allermooiste dat er bestaat. Het gaat namelijk nooit vervelen. Denk alleen al aan hét moment wanneer een bruid háár jurk heeft gevonden. Dit is niet zomaar een moment. Het is iets waar ze waarschijnlijk al haar hele leven naar uitkijkt.

Ik neem jullie graag mee in de wondere wereld van bruiloften. Want als je het mij vraagt, is dat de mooiste wereld die er bestaat. Een wereld met in de kern alleen maar liefde.

Droom met mij mee en vier samen met mij de liefde! 🤍

-

Nieuwsgierig naar mijn hele verhaal? Je leest het in het Word Groter Magazine FC Groningen Business Club.
👇

Lees het hier 💚

217436932 119971430338403 6449890785090266921 N
216086823 118053657196847 528790797896436216 N
Mede-eigenaar

Sabrine Reitsema Elgers

Een droom die uitkomt! Samen met Hanneke een eigen winkel starten, gevuld met onze passie: bruiloften!

Opgegroeid in Krimpen aan den IJssel liep ik als klein meisje vaak langs een bruidsmodewinkel in Rotterdam. Met grote twinkels in mijn ogen stond ik al het moois in de etalage te bekijken.

Eerder werkte ik in de kinderopvang en de zorg. Maar tijdens mijn laatste zwangerschap besloot ik het roer om te gooien. Ik maakte van mijn hobby mijn werk en heb mijn eigen fotografiebedrijf gestart. Ik fotografeer voornamelijk bruiloften, iets wat mij ontzettend gelukkig maakt. Er wordt regelmatig tegen mij gezegd: jij ademt bruiloften!

Zo ben ik uiteindelijk ook de bruidsmode ingerold en leerde ik Hanneke kennen. Binnen korte tijd zijn wij naar elkaar gegroeid en delen we samen onze grote passie: bruiden helpen met alles voor hun perfecte dag.

Daarom is het openen van Feliz Novia mij op het lijf geschreven. Een weddingplanner, fotograaf én trouwjurken in één winkel. Hoe veel meer bruiloft kun je vinden onder één dak?

Coupeur

Jochem Schuitema

Mijn naam is Jochem, ik ben een gepassioneerde vakman in alles wat te maken heeft met het maken en vermaken van kleding. Ik ben niet alleen gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van kledingstukken, maar ik ga ook geen uitdaging uit de weg als het gaat om hele gekke opdrachten.  Mijn carriere begon met het studeren aan de meester opleiding coupeur, waar ik mijn kennis en vaardigheden op het gebied van kleding maken verder heb ontwikkeld. Sindsdien heb ik met veel toewijding en liefde gewerkt aan verschillende projecten, van het ontwerpen van bruidsjurken tot het maken van theatrale kostuums. Ik heb diepgaande kennis van materialen, stoffen, patronen en technieken, en ik hou van het gebruik van traditionele ambachten in combinatie met moderne technologieën om zo de beste resultaten te leveren voor mijn klanten.  

Lees hier meer over mij 

Kopie Van Socialmedia Post (6)