Feliz Novia Brides

Lees hier de paservaringen van onze bruiden

Real Feliz Novia Brides 

Wij zijn trots op onze bruiden en vinden het een feestje om hun prachtige foto's met jullie te delen. 
Ben jij ook een Feliz Novia Bruid? 
Deel je foto's met ons! 
Kopie Van Socialmedia Post (3)
Kopie Van Socialmedia Post (12) (1)
Feliz Novia bride

Roxane Knetemann

Na twee hele leuke en behulpzame pas dagen heb ik mijn jurk gevonden!!!!
De behulpzaamheid en het ECHT meedenken vond ik echt een pluspunt,
Voelde als thuiskomen!

Trouwjurk: Le Papillon

RTL Boulevard

Vandaag Inside 

Feliz Novia bride

MARRIED at first Sight kandidaat:

Jerney Van Hasseld

Bij de eerste keer passen bij Feliz Novia kreeg ik tranen in mijn ogen. Ik had mij nog nooit zo mooi gevoeld in een jurk. Ik voelde mij bij Hanneke direct zo op mijn gemak en niets was te gek. Ik heb samen met mijn vriendinnen en moeder alle jurken mogen bekijken en echt gekozen waarvan ik dacht die vind ik mooi en wil ik passen.

Voor mij was het vanaf mijn woonplaats een stukje rijden naar Zuidhorn, maar je weet voordat je aan dit experiment mee gaat doen dat de afstand jou voor niets zou moeten tegen houden. Zo ook met het vinden van de juiste jurk!

Fotograaf: Nander de Wijk

Trouwjurk: Le Papillon

Kopie Van Socialmedia Post (12) (1)
152
Feliz Novia bride

Noël van Nieff

Op korte termijn had ik een jurk nodig, ook zaten we midden in de lockdown.. Deze meiden hebben mij uit de brand geholpen om op super korte termijn een thuisafspraak te plannen! Zo'n leuke ervaring, namen ongeveer de hele winkel aan voorraad mee naar mijn huis, deze ervaring aan huis maakte ze enorm speciaal & misschien wel veel persoonlijker! Na het passen van jurk drie (!) was ik er uit! Super lieve, spontane, jonge/frisse meiden die weten wat ze doen en heerlijk de tijd met je nemen!

 

Fotograaf: De grote dag 

Trouwjurk: Randy Fenoli 

Feliz Novia bride

Frederique Ypenburg

Het was in 1 woord fantastisch. De liefde voor de jurken en bruiden die Hanneke en Sabrine hebben voel je direct. Ik werd enorm warm onthaald, wij hadden mijn ' favorieten' al doorgesproken en zij hebben er zo'n feest van gemaakt. De allereerste winkel waar ik geweest ben en ik ben direct die avond geslaagd! Ik vind het bijna jammer dat het al klaar is! Ik kan niet wachten om weer terug te mogen komen. Een ware beleving!

 

Fotograaf: Eros Dangelo

Trouwjurk: Le Papillon by Modeca

Bruiloft Frederique & Emar

 

Kopie Van Socialmedia Post (5)
Kopie Van Socialmedia Post (12)
Feliz Novia bride

Roos Brinkman

“Dankzij jullie heb ik de jurk gevonden die ik voor ogen had.”

Feliz Novia bride

Moniek Amico

Nogmaals enorm bedankt voor jullie hulp en expertise! Wat ben ik blij met mijn jurk 🥰🥰

 

Trouwjurk: Randy Fenoli 

Kopie Van Socialmedia Post (1) (1)
Kopie Van Socialmedia Post (2)
Feliz Novia bride

Martine Hartlief

2 hele leuke meiden die mij geholpen hebben om mij in mijn droom jurk te krijgen. Hele mooie zaak, netjes, schoon, sfeervol.

 

Fotograaf: Gera fotografie 

Trouwjurk: Le Pappilon by Modeca 

Feliz Novia bride

Annemiek Prins

Wij wisten niet wat ons overkwam, maar wat waren we blij met de vrolijke, enthousiaste wervelwind die Annemiek in onze winkel bracht. In eerste instantie kwam Annemiek voor een specifieke jurk naar ons toe. Toen ze hem aantrok, bleek dat het toch niet de jurk voor haar was. Op ons verzoek probeerde ze toen de prachtige Bellini-A van Herve Paris aan. En er gebeurde iets magisch! ✨ Met een touch in de rok en een split, klopte het plaatje helemaal.

Lieve Annemiek, bedankt voor je fijne energie en wij wensen je veel liefde en geluk toe! Bedankt voor de Brabantse gezelligheid 🤍

 

Fotograaf: Delia Louise

Trouwjurk: Modeca

14 (1)
Kopie Van Socialmedia Post (8)
Feliz Novia bride

Roxana Mitroi

Nogmaals heel erg bedankt voor de geweldig mooie jurk <3 Ik voelde me als een prinses en ik kan niet wachten totdat ik het weer aan heb voor onze after wedding fotoshoot in augustus

 

Trouwjurk: Libelle

Feliz Novia bride

Vroni van GiezenOnze echte bruid Vroni trouwde met de liefde van haar leven in een prachtige @randyfenoli #trouwjurk. Jullie zien er prachtig uit samen. Bedankt voor de gezellige bezoekjes bij ons in de winkel en wij wensen je heel veel liefde en geluk toe! 🍀🤍

Fotograaf: Anouk Wubs

Kopie Van Socialmedia Post (2)
5 (1)
Feliz Novia bride

Mariska de Lange

We hebben echt zo'n fantastische dag gehad. Bedankt voor jullie prachtige jurk en super service! 

 

Trouwjurk: Herve Paris 

Feliz Novia bride

Kayleigh Werner

Toevallig kwam ik via internet op Feliz Novia. Ik las dat ze toen nog maar 8 maanden open waren. Superleuk zo'n jonge onderneming, dus gelijk een afspraak gemaakt. Wat was dit een mooie belevenis! Deze lieve dames zorgen ervoor dat alles in de puntjes wordt geregeld. Bij jurk 3 was het al raak. Dit werd mijn trouwjurk! Wat ik heel erg fijn vond, is dat ze de tijd nemen voor je. Je voelt je echt speciaal met jurken passen en ze geven je heel goed advies. En de plank met de zoete verleidingen is echt aan te raden :) Ik heb echt een super bruiloft en super trouwjurk gehad dankzij Feliz Novia❤

 

Trouwjurk: Modeca

Socialmedia Post (1) (2)
Kopie Van Socialmedia Post (2)
Feliz Novia bride

Channa van der Veen

Ik wil jullie nogmaals bedanken voor het helpen vinden van mijn perfecte trouwjurk! De afspraak in de winkel was super, vooral om het samen met mijn lieve vriendinnen, moeder en oma te doen. Het voelde echt als 'say yes to the dress'.

Fotograaf: Luna Vandoorne & David Burgos

Trouwjurk: Le Papillon

Feliz Novia bride

Wendy Pijlman

Hanneke en Sabrine zijn 2 leuke dames die je gelijk op je gemak stellen. Ze dachten goed mee en zijn erg enthousiast! Wij hadden de winkel voor ons zelf dus alle tijd. Ik heb veel ( verschillende) jurken mogen passen en mijn droom jurk gevonden! Het is een hele mooie zaak met een leuke sfeer. Ik kan niets anders dan aanraden om bij ze langs te gaan en het zelf te ervaren.

 

Trouwjurk: Herve Paris

Kopie Van Socialmedia Post (13)
Kopie Van Socialmedia Post (4)
Feliz Novia bride

Rosalie Van Den Broek

Wat een geweldige ervaring! Sabrine en Hanneke zijn ontzettend enthousiast en meedenkend. Vol passie helpen ze je om je te laten stralen in jouw droomjurk. De zaak heeft een prachtige uitstraling, is met zorg ingericht en heeft zelfs een catwalk! Ook mijn gezelschap vond het een fantastische ervaring en werd er volledig bij betrokken. De fijne service en klantvriendelijkheid, maakt een trouwjurk uitzoeken bij Feliz Novia uniek en onvergetelijk!

 

Trouwjurk: Modeca

Feliz Novia bride

Elvira van der Vaart 

Na enige tijd te Googelen kwam ik met Feliz Novia in contact. dit om een pas afspraak te plannen en mogelijkheden te bespreken. Via de mail al een prettig contact gehad en zij hadden ook het ideale idee om een jurkje voor mijn dochter te laten maken om het zo passend geheel te laten worden. Al helemaal enthousiast en 28 november 2022 was dan ook de dag van het passen van jurken. We werden hartelijk ontvangen door Hanneke en kleine Kay. Konden rustig rondkijken in de mooie bruidswinkel. Er waren als snel een aantal jurken om te gaan passen. En bij de tweede was ik al helemaal verkocht wat het ook is geworden. Het stof werd besteld voor mijn dochter. Samen met Feliz Novia en Jochem (coupeur) hebben ze er een prachtig jurkje van weten te maken. inmiddels zijn we 09-06-2023 getrouwd en wat hebben we allemaal gestraald. Feliz novia is echt een aanrader. Ze laten je heel erg welkom voelen en je de tijd nemen voor de afspraak. Een pas afspraak waarvan je hoopt dat het zo wordt en dat is zeker weten gelukt. het contact tussentijds is heel laagdrempelig geweest. Belletje of appje was geen enkel probleem. altijd vriendelijk en meedenkend.
dankzij jullie hulp en goede zorgen voor onze jurken hebben wij een onvergetelijke dag gehad

 

Trouwjurk: Modeca 

Kopie Van Socialmedia Post (7)
Socialmedia Post (6)
Feliz Novia bride

Daisy Veenstra

Ik ben super goed geholpen door de dames van Feliz Novia! Ik had bij beide afspraken de hele winkel voor mezelf, met alle aandacht voor mijn wensen. Ik kreeg de ruimte om zelf de rekken te bekijken en jurken uit te kiezen, maar er werd ook met me meegedacht over welke jurken nog meer bij me zouden passen (dat noemen ze een 'wildcard' :) ).

Al met al heel erg blij, ik heb een jurk gevonden die compleet bij me past!
Feliz Novia bride

Marleen Fluit

Feliz Novia is een prachtige bruidswinkel. Hanneke en Sabrine zorgen ervoor dat je als bruid echt kunt stralen en maken er voor alle betrokkenen een feestelijke dag van. Ze zijn beiden enthousiast, luisteren naar je wensen en geven goed advies. Ik ben blij dat ik op korte termijn terecht kon om mijn droomjurk te vinden. Een super mooie ervaring!

 

Trouwjurk: Modeca

5
4
Feliz Novia bride

Kay Atkins

Dear Hanneke and Sabrine,

On 21.07.22, I married my dream partner, wearing my dream dress!

The service my now official Sister in Law and I received in your beautiful shop was so special, and we will cherish those memories for a lifetime.

I received so many compliments about the dress, and I couldn't convey to people just how amazing both of you were - for that, I thank you so much!

I hope we'll meet again soon 😁

I've attached a few images of the day for you both.

Sending you warm wishes and hugs,

 

Trouwjurk: Libelle 

Feliz Novia bride

Manon van der Heide

Afgelopen zaterdag heb ik mijn droom jurk gevonden en wat was het een top dag! Naast dat Hanneke super kundig is in haar werk, was de samenwerking ook super gezellig. Het was écht een feestje om bij jullie te mogen winkelen!!

Trouwjurk: Le Papillon  

Kopie Van Socialmedia Post (11)
Kopie Van Socialmedia Post (16)
Feliz Novia bride

Alie Stellema

Hele fijne winkel, ruime keuze en je wordt er super geholpen. Ik heb niet veel jurken gepast want na nummer 3 was ik er al uit! Een jurk gevonden die helemaal bij me past. Dankjewel team Feliz Novia!

 

Trouwjurk: Herve Paris

Feliz Novia bride

Eva Smit

 

Let's dance in the rain.......forever! 💍

 

Trouwjurk: Randy Fenoli 

14
15
Feliz Novia bride

Anouk Sap

Ik had het geluk dat ik een afspraak had tijdens de Total Bridal Look! Gelijk kon ik het totaal plaatje zien met mijn haar en make-up prachtig, bloemen in de winkel, heerlijke hapjes en drankjes. Dit maakte het een extra bijzondere ervaring ennn, het belangrijkste: Ik vond mijn droomjurk. Alle tijd werd genomen, ik mocht passen wat ik wilde, er werd meegedacht maar we kregen ook de ruimte om lekker zelf te neuzen tussen de jurken. Mijn jurk wordt nog wat aangepast tot het perfecte plaatje voor mij en ook daarin was alles mogelijk! Ik ben een heeeele gelukkige bruid, bedankt Feliz Novia!

 

Trouwjurk: Le Papillon

Feliz Novia bride

Collinda Vergeer

Via deze weg wil ik jullie nog bedanken voor de hulp die ik heb gekregen bij het uitzoeken van mijn jurk! Ook Jochem heeft mij super geholpen met het vermaken van de jurk en, ondanks de drukke schema’s die we hebben, kon ik voor vragen makkelijk bij hem terecht!

Heel veel dank hiervoor.

Op 15 september hebben wij een fantastische dag gehad en de jurk zat als gegoten!

Heel veel succes met het adviseren en helpen van de komende bruiden die bij jullie in de winkel komen.

 

Veel liefs,

Collinda

 

Trouwjurk: Le Papillon

9
Kopie Van Socialmedia Post (8) (1)
Feliz Novia bride

Kyra Struik

Hi dames,
Ik had jullie nog wat foto’s beloofd van onze trouwdag. Ondertussen hebben we de reportage van Anouk Mos fotografie gekregen die zó ontzettend mooi is geworden.

Nogmaals bedankt voor jullie lieve aandacht, geduld (ongeveer 15 verschillende jurken gepast denk ik?😅) en gemaakte herinneringen met vriendinnen en moeders in jullie mooie zaak.

Liefs 😘

Trouwjurk: Bianco Evento

Feliz Novia bride

Kyra Goenen

Deze meiden hebben zoveel passie voor wat ze doen. Het was echt een feestje om mijn jurk bij hun uit te zoeken. Daarnaast hebben ze een super moderne collectie wat ik erg kon waarderen! Dankjewel voor al jullie hulp! 

Fotograaf: Wynona Bakker

Trouwjurk: Modeca

Kopie Van Socialmedia Post (21)
Socialmedia Post (2)
Feliz Novia bride

Martha Buit

Op 17 december 2021 heb ik bij Hanneke en Sabrine mijn trouwjurk uitgezocht. Een voor mij zeer emotioneel moment, omdat toen al bekend was dat een naast familielid zeer spoedig zou komen te overlijden. Een afspraak was snel gemaakt, en ik en mijn gezelschap hadden de hele (prachtig ingerichte) zaak voor onszelf. Hanneke heeft mij professioneel begeleid met het passen van jurken, waarbij gold: 'Niets is te gek. Pas zoveel jurken als je wilt, zo vaak als je wilt.' Daarnaast zag ik op de site van Feliz Novia dat Sabrine van huis uit trouwfotografe is. Op mijn verzoek heeft zij prachtige, onmisbare foto's gemaakt die later aan het trouwboek zullen worden toegevoegd. In deze zware periode hebben ik en mijn gezelschap een mooie, perfect verzorgde dag beleefd. Uiteindelijk leverde mij dit ook een prachtige jurk op. Uit de gehele collectie hippe, frisse jurken werd één jurk unaniem als mooiste bestempeld. Ik kan niet wachten tot ik bij de coupeuse de jurk weer mag passen. Veel dank Hanneke en Sabrine! Ik raad Feliz Novia van harte aan!

 

Fotograaf: Fardo Dopstra 

Trouwjurk: Modeca

Feliz Novia bride

Nynke van Dijk

Een van het mooiste van het regelen van je bruiloft is het uitzoeken van de jurk! Wat was dit een feestje. Lieve dames, heel veel mogen passen, alle tijd van de wereld, kundig. Prachtige zaak. Een aanrader!

 

Fotograaf: The Wedding couple 

Trouwjurk: Modeca

Socialmedia Post
12
Feliz Novia bride

Martine Groot

Wat was het een geweldige ervaring bij Feliz Novia! Sabrine is heel gastvrij en stelt je direct op je gemak. Je mag direct tussen de jurken kijken en niks is te gek. Ik heb veel verschillende jurken gepast en kwam elke keer op nummer één uit. Sabrine en Hanneke denken mee en proberen out of the box te denken zodat je alle modellen hebt gepast.
Kortom een echte aanrader!

 

Trouwjurk: Le Papillon

Feliz Novia bride

Lottie de Raad

Wauw, wat was het leuk! In het begin was ik een beetje zenuwachtig maar Hanneke heeft mij erg op mijn gemak gesteld. Wat een prachtige winkel met een hele mooie collectie jurken. Onwijs bedankt voor de fantastische ervaring!

Trouwjurk: Modeca

13
Socialmedia Post (2) (1)
Feliz Novia bride

Esther Hazelzet

Feliz Novia is een enorme aanrader om heen te gaan om je perfecte jurk te vinden! Half januari had ik een pasafspraak bij Feliz Novia. Mijn bruidsjurk zoeken, iets waar ik stiekem van kleins af aan al van droom. De winkel is een plaatje om te zien en door heen te lopen. Fijn ruim opgezet en veel keuze in diverse soorten jurken! Erg fijn als je nog niet precies weet wat je zou willen! Daarnaast zijn Hanneke en Sabrine super en staan altijd voor je klaar. Tijdens het passen een fijne ervaring gehad. Ze willen alles voor je doen en denken goed mee! Maar ook de communicatie daaromheen is prettig. Je kan altijd contact met hen opnemen en geven het gevoel dat je speciaal bent. Ik zou iedereen aanraden om daar heen te gaan als je op zoek bent naar jouw bruidsjurk!

 

Fotograaf: Anouk Wubs 

Trouwjurk: Modeca

Feliz Novia bride

Tamara Witteveen

Ik heb een hele fijne pasmiddag gehad bij Feliz Novia. Je wordt hartelijk ontvangen door Hanneke en Sabrine en dan kan het uitzoeken beginnen. Mijn gasten hebben genoten van de highwine (aanrader) en ondertussen liep ik over de catwalk in de prachtigste jurken. Ook voor dames met een maatje meer is er volop keuze. Het maakt niet uit of je maatje 36 of 48 hebt. Je voelt je helemaal welkom en op en top vrouw.

 

Fotograaf: Joris Brouwer Photography 

Trouwjurk: Modeca

Socialmedia Post (3)