Nieuw seizoen Married at first Sight is nu te zien!

We kunnen met trots onthullen dat Feliz Novia meerdere bruiden heeft mogen kleden voor een van de meest bijzondere dagen in hun leven. Verschillende MAFS-bruiden zullen stralen in prachtige Feliz Novia trouwjurken.

De komende weken kun je elke dinsdag- en woensdagavond jezelf onderdompelen in de wervelwind van MAFS, boordevol adembenemende en hartverwarmende momenten. Bonus: je kunt de afleveringen ook vooruit kijken op Videoland.

In dit ongekend populaire realityspektakel worden singles aan elkaar gekoppeld op basis van wetenschappelijk onderzoek, zonder elkaar ooit in levenden lijve te hebben gezien. Het magische moment van de eerste ontmoeting? Dat gebeurt op hun eigen bruiloft. Dankzij een dreamteam van experts worden de deelnemers nauwkeurig aan elkaar gematcht.

Whatsapp Image 2023 12 08 At 14.58.38
18
19 (1)
20
23
25
27
28
26

Een dag om nooit te vergeten! Jerney, samen met haar moeder en beste vriendinnen, straalde ze bij Feliz Novia toen ze haar droomjurk uitzocht voor de grote dag! 😍

Jerney schitterde in de adembenemende baljurk Bennett van Le Papillon. Het kanten lijfje met kapmouwtjes en prachtige halslijn met pailletten liet haar stralen als nooit tevoren. Maar het meest betoverende was de doorschijnende rug met een klassieke knopenrij - een ware droomjurk!

Het moment waarop de rits dichtging, was magisch. Jerney’s reactie “Wat voelt hij lekker!” bevestigde het gevoel dat deze jurk perfect was. Toen ze de paskamer uit liep, was het overduidelijk: dit was dé jurk!

Anneke straalde in een Modeca jurk genaamd Rae. Een fit en flare model gemaakt van crêpe. Een moderne V-halslijn met manchetten en de achterkant heeft een sexy open rug. De lijn knopen tot onderaan de sleep maakt deze jurk helemaal af.
Het was liefde op het eerste gezicht toen ze de winkel binnenliep. 

Bedankt lieve Jerney en Anneke voor de geweldige tijd samen. We wensen jullie alle liefde en geluk in de wereld toe! 💍

NT3 0301
NT1 8229

En ook een Big shout out naar het ITV studios team. Bedankt dat jullie onze prachtige winkel zo mooi in beeld hebben gebracht. En het was een gezellige opname dag met jullie!