10 tips voor jouw droomjurk:

 

1. Een goed begin!
Wil jij je graag voorbereiden op je eerste pasafspraak? Kijk rond op onze website en sla jouw favoriete foto's van trouwjurken op. Neem ze mee naar de pasafspraak! Zo kunnen wij zien welke stijl jij een beetje in gedachten hebt.

 

2. Wie neem je mee?
Een trouwjurk passen is een bijzonder moment. Een dag vol met eerste indrukken, emoties en vreugde. Met wie kan je die momenten nu beter delen en beleven dan met jouw eigen bridal team! Zij kunnen je helpen met het maken van de juiste keuze. Neem ook weer niet te veel mensen mee, dat maakt de keuze alleen maar moeilijker. Hoe meer mensen mee, hoe meer meningen er zullen zijn. Zo rond de 4 a 5 personen is ons advies.

 

3. Pas verschillende modellen.
Soms heb je een bepaalde verwachting van een jurk door de foto er van. Dit kan totaal anders uitpakken. Daarom raden wij aan om verschillende model jurken te passen. Op een foto lijkt een jurk altijd perfect. Maar in het echt kan het je zo maar eens verbazen! Het kan een echte misser zijn, maar ook de perfecte match! Gewoon passen dus!

 

4. Hoe weet ik of ik mijn jurk heb gevonden?
Je weet het direct als het DE droomjurk is. Het is iets bijzonders, magisch... best wel onbeschrijfelijk eigenlijk! Je ervaart het vanzelf, spannend dus! De vraag die we vaak krijgen; 'Komen er àltijd tranen?' Nee. 'Moeten er tranen komen?' Nee. Maar komen de tranen wel? Laat ze gaan, deel het met jouw dierbare die je mee hebt. Je hebt je droomjurk gevonden, alleen jij kan jouw emotie daarin voelen.

 

5. Ga op tijd opzoek naar jouw droomjurk!
Om stress te voorkomen adviseren wij om op tijd te beginnen met het passen van trouwjurken. Je hebt vaak te maken met een levertijd van 4 a 6 maanden. En wanneer de jurk binnen is, moet de jurk nog vermaakt worden. Dit kost ongeveer een maand. Houd hier rekening mee met het plannen van jouw eerste pasafspraak! Het zou jammer zijn als jij jouw trouwjurk hebt gevonden en dat het niet meer op tijd geleverd kan worden. Trouw je al op een korter termijn, meestal kunnen we je wel helpen. We gaan altijd in overleg met onze leverancier. Maar we kunnen niet toveren natuurlijk. Ons best, dat doen we altijd voor je!

 

6. De tovenaar.... uhhh Coupeur!
Een coupeur is een magiër dus mocht je speciale aanpassingen aan de trouwjurk willen toevoegen, is dat mogelijk. Denk aan bijvoorbeeld wel of geen mouw, extra applicaties aan de jurk zetten. Maar ook kan de sleep eraf of je wilt juist een extra lange sleep. The sky is the limit! Zolang jij maar tevreden bent.

 

7. It's all about the shoes!
Het is belangrijk dat je voordat je naar de coupeuse gaat je de juiste trouwschoenen al hebt gevonden. Want de lengte van de jurk wordt daarop bepaald. Het mooiste is dat de lengte van jouw trouwjurk iets boven de grond zweeft. Dus ook weer een tip vanuit ons neem jouw schoenen mee naar de pasafspraak met de coupeuse. Zo weet je zeker dat je niet voor verrassingen komt te staan!

 

8. Lingerie
Minstens net zo belangrijk als de trouwjurk zelf is wat je er onder draagt. Hoewel we allemaal gek zijn op kant en strikjes, is het echt iets moois om te dragen zonder iets eroverheen. Niet echt geschikt voor onder je trouwjurk dus. Ga voor naadloze lingerie en wat comfortabel zit. Aan het eind van de avond wissel je gewoon even jouw lingerie om voor de sexy bruidslingerie!

 

9. Haar en make-up
Maak voordat je langskomt om je jurk op te halen, een afspraak bij de kapper voor een proefkapsel en/of make-up. Zodat je het plaatje compleet hebt tijdens het passen! Hiermee krijg je een beter beeld bij het totaalplaatje. Haar, make-up en jouw trouwjurk vinden? Plan dan een pasafspraak in wanneer wij ook een MUAH in de winkel hebben. Neem hiervoor contact met ons op.

 

10. Lingerie voor tijdens de pasafspraak.
Neem huidkleurig of rode lingerie mee voor tijdens het passen. Liever geen zwart! Zo voorkom je dat de jurk doorschijnt.

Tekening