Merken

Herve Paris

De jurken van Herve Paris zijn een combinatie van glamour en bohemian-rock. Deze totaal nieuwe bruidscollectie MY FREEDOM van het Franse bruidshuis Herve Paris is tot leven gewekt. De bohemian stijl staat voor het ultieme vrijheidsgevoel. De MY FREEDOM collectie heeft een kenbare identiteit van moderne vrouwelijke ontwerpen die het bohemian gevoel uitstralen. 

Elke bruid zal er prachtig uitzien in de nieuwe collectie die geproduceerd is in Europa. Iedere jurk van Herve Paris zijn mooi op hun eigen manier. Een vrouwelijke, moderne, bohemian collectie met de meest prachtige luxe stoffen. De collectie bevat prachtige kanten bovenstukken in combinatie van zachte zwierige rokken. De jurken zijn een ware eyecatcher gemaakt van Tulle, Chiffon en kant. De jurken bevatten mooie halslijnen en achterzijden in combinatie met bohemian versieringen die samen de look afmaken.

De zachte en elegante jurken bevatten kant uit Frankrijk dat wordt gecombineerd met fijne pailletten en glitters die de jurken een subtiele sparkle geven. De design afwerking met prachtige details, kant en pompoms maken de jurken helemaal af.

Cherish Love Collection Caroline Afront1 D3 5087 GBS Herve Paris The Mystical Collection Bellini A Afront 02 MG 6463
Herve Paris

Neem een kijkje tussen de jurken