Merken

Libelle

Wij presenteren met trots de nieuwe BELLA VISTA collectie van Libelle Bridal. Het is een nieuwe frisse collectie en het is een prachtige combinatie. Libelle is gecreëerd met het oogpunt op de luxueuze en zelfverzekerde bruid. De BELLA VISTA collectie bestaat uit trend gevolgde modellen, het gebruik van prachtige stoffen uit eigen productie en oogverblindende details.

De BELLAVISTA collectie van Libelle Bridal is bedacht vanuit de gedachten om in de toekomst te kijken naar al het moois wat nog komen gaat en om de mooie momenten te koesteren. De sierlijke en fijne jurken bevatten zachte tulle, chiffon, kant en bloemendetails om je zelfverzekerd en vrouwelijke te laten voelen.

Met ieder ontwerp van de BELLA VISTA collectie maak je een adembenemende indruk. De jurken zijn gemaakt van de fijnste stoffen, kant en materialen om je te laten stralen. De collectie van Libelle Bridal bevat verfijnde pasvormen die de kenmerkende jurken en jumpsuits zo luxueus, vrouwelijk en sexy maken. De stijlen bevatten elegante pailletten en glitters die je dat extra beetje sprankeling en glamour geven op jouw mooie dag.

Libelle Bellavista Ginata Afront 071 1921 Libelle Bellavista Giorgia CU Afront 006 0357
Libelle

Neem een kijkje tussen de jurken